Om NIKC

Nibe Idræts- & Kultur Center er en selvejende institution med et repræsentantskab og en valgt bestyrelse på fem personer samt to repræsentanter fra Aalborg Kommune. Den daglige ledelse varetages af centerleder Morten Dahl Johansen. Find kontaktoplysninger her. I Nibe Idræts- & kultur Center driver Mette Nøhr MetteS Køkken, som varetager opgaverne med cafeteriadrift og catering til møder og fester.

NIKC er siden første spadestik i 1974 blevet renoveret og udvidet til det, der står i dag, nemlig to fuldt udbyggede haller med fine bade- og omklædningsfaciliteter. 
Centeret tilbyder desuden overnatning på op til 6 personers værelser samt fine møde- og konferencefaciliteter.

Visionen

I NIKC ønsker vi at være mødestedet for Idræt & Kultur i Nibe og omegn. NIKC ønsker at være en aktiv medspiller i udviklingen af Nibe’s idræts- og kulturliv, både som venue for møder, fester, idrætsstævner og kulturelle begivenheder, men også i kraft af den knowhow om idræt, kultur og privatfester vores team, bestående af Centerleder Morten Dahl Johansen og MetteS Køkken har med i rygsækken og som de gerne deler ud af NIKC’s samarbejdspartnere.

NIKC skal med andre ord være et sted hvor alle føler sig velkomne og hvor mange gode borgere i Nibe & omegn får nogle gode oplevelser inden for idræt, kultur og fester.

Historien

Indvielse af den oprindelige hal i Nibe ” Nibe Hallen” finder sted lørdag d. 6. december 1975 under stor festivitas. Gennem hele dagen var der forskellige idrætsmæssige aktiviteter og dagen afsluttedes med et borgerbal, hvor Katy Bødtger og Sven Lundvigs orkester stod for underholdningen.

17. februar 1995 indvies de første udbygning af Nibe Hallen, her stod tilbygningen af en ½ idrætshal, samt klublokaler til Nibe Håndbold klub og Bislev Nibe Badminton klub færdig.

Nibe Idræts- & Kultur Center som vi kender det i dag, indvies d 22. november 2008. Nu består NIKC af 2 idrætshaller, et kondirum, en multisal, mødefaciliteter, klublokaler NHK-BNB, 8 værelser og Nibe Fysioterapi & Fitness.

Ledelsen gennem tiderne

1975 – 1983: Gurli & Lars Jørgen Jensen

1983 – 2001: Lars Jørgen Jensen

2001 – 2007: Peter ”Buster”  & June Kam Larsen

2007 – 2020: Heidi Nielsen

2020 – 2022  Centerleder Morten Dahl Johansen – Cafeteria forpagtning Norsoe Food (Søren Olsen – Thomas Kristiansen)

2022 –          Centerleder Morten Dahl Johansen og Cafe forpagtning MetteS Køkken v. Mette Nøhr


Kontakt os på telefon 98 35 20 36 eller på mail henvendelse@nikc.dk
Webbureau ITTP