Nibe Idræts- & KulturCenter
Om NIKC
Center Caféen
Faciliteter
Vores brugere
Nibe Idræts- & KulturCenter
Mødested for sport og kultur
Åbningstider
Festmenuer
Buffet
Brunch
Festmenuer

Menu 1

  • Skaldyrsrulle m/stenbiderrogn
  • Kold bagt laks m/citrondressing og rejer
  • Urtefyldt kalkunrulle m/sennepssky
  • Oksefilet m/sauce tatare
  • Indbagt kartoffelsalat
  • Roasted kartofler
  • Salat m/grønkål
  • Hjemmebagt brød

Pris pr. couvert: kr. 160,-

Menu 2

  • Rejer m/mango og chili-salsa
  • Varmrøget laks m/agurk i ravigottecreme
  • Sennepsstegt oksefilet
  • Dampet urtekylling i savoykål m/perlespelt i tomat
  • Små ovnbagte kartofler m/basilikumolie
  • Salat af friske urtemarinerede rødbeder og parmesan
  • Hjemmebagt brød

Pris pr. couvert: kr. 160,- 

Menu 3 - Forårsmenu

  • Rejer i persillepesto
  • Røget kylling m/ananascarpaccio
  • Helstegt svinefilet m/peberfrugtfyld
  • Oksefilet m/sauce tatare
  • Kartoffelsalat m/sennepsdressing
  • Små ovnbagte kartofler m/krydderi
  • Bagt rodfrugtsalat m/vanilledressing
  • Forårssalat
  • Flûtes, dressing, sauce

Pris pr. couvert: kr. 170,-

Menu 4 - Italiensk menu

  • Carpaccio af lynstegt tun m/pesto og parmesan
  • Grissini m/hjemmelavet pesto og serranoskinke
  • Gazpacho shot (kold grøntsagssuppe) m/bagt italiensk skinke 
  • Bruchetta
  • Mini-pizza m/kartoffel og rosmarin
  • Små frikadeller i tomatsauce
  • Saltimbocca (salvie - skinke) m/kylling
  • Små ovnbagte kartofler m/hvidløg og cherrytomater
  • Spaghetti Carbonara
  • Tomatsalat m/mozarella

Pris pr. couvert: kr. 160,-

Menu 5

Forret

  • Tapas tallerken
  • Gazpacho shot m/bagt serranoskinke
  • Hjemmebagt grissini m/italiensk skinke og pesto
  • Carpaccio af andebryst m/selleri- og æblesalat
  • Bruchetta m/tomat, avocado og mozarella

Hovedret

  • Oksemørbrad m/svampe og blommesauce
  • Bagt kartoffelmos
  • Rødvinssauce

Dessert

  • Tiramisu

Pris pr. couvert: kr. 200,-




 
Nibe Idræts- & KulturCenter
Om NIKC
Center Caféen
Faciliteter
Vores brugere